Workshops, trainingen en sessies

Workshops, trainingen en het faciliteren van sessies

Vanuit B-Liz bieden we trainingen en workshops Positieve Gezondheid, trainingen over samenwerking en domeinoverstijgende samenwerking in het algemeen en specifiek over de rol van gemeenten in zorg en sociaal domein.

Vanuit B-Liz hebben we met onze trainers en begeleiders een ruime ervaring in het brede veld van zorg en sociaal domein. Wij kennen de wereld van GGD, gemeente, onderwijsinstelling, huisartsenpraktijk, zorgaanbieder en ziekenhuis van binnenuit. Deze ervaring is heel waardevol in de workshops en trainingen die B-Liz biedt.

De expertise van B-Liz richt zich op (netwerk)samenwerking, Positieve Gezondheid en mensgerichte zorg. De grote meerwaarde zit in het makkelijk kunnen schakelen tussen verschillende niveaus en perspectieven. Veel van het aanbod is ook in een online vorm aanwezig.

Wil je meer weten? Neem vooral contact op!

 

Personen

Marloes Bosselaar

Marloes Bosselaar is trainer Positieve Gezondheid. Haar passie voor het creëren van maatschappelijke impact en de focus op ieders talent zet zij in bij de trainingen en de samenwerking met B-Liz.

Petra Niewenhuis

Communicatiespecialist, trainer en facilitator. Met ‘elkaar verstaan’ als centraal thema en verandering als specialisatie.

Alex Jansen

Samen met B-liz willen we zo een bijdrage leveren aan een gezonder en gelukkiger Nederland.

Lizzy van der Kooij

Mijn grote drijfveer is om de zorg zo te hervormen dat mensen de zorg krijgen die nodig is, ongeacht vanuit welke wet, financier, domein, organisatie of zorgverlener deze geboden wordt. Integraal en mensgericht aansluitend bij de basisbehoeften van mensen.

Scans

Geen scans om weer te geven.

Gerelateerde
ontwikkelingen

Gerelateerde
ontwikkelingen

Opdracht

Training Werken met Positieve Gezondheid

Mantelzorgcentrum (vanuit Noordkop Gezond Voor Elkaar)
Training werken vanuit Positieve Gezondheid voor medewerkers van het Mantelzorgcentrum...
Nieuws

Conferentie 10 jaar ‘the ability to adapt and self manage’

Op de invitational conference in december 2009, georganiseerd door Machteld Huber in opdracht van ZonMw en de Gezondheidsraad, werd het gesprek gevoerd over hoe gezondheid anders te definiëren is dan...
Opdracht

Trainingen Positieve Gezondheid en motiverende gespreksvoering

Woonzorggroep Samen
Voor Woonzorggroep Samen verzorgen we trainingen ‘Motiverende gespreksvoering en werken...
Blog

Workshop Positieve Gezondheid

Op 12 februari toog ik namens het Institute for Positive Health naar het Amsterdamse bos. Hier gaf ik bij een netwerkmiddag van het wijksamenwerkingsverband in Amstelveen een workshop over Positieve...
Opdracht

Projectleider, adviseur en trainer

Institute for Positive Health
Voor het Institute for Positive Health (iPH) ben ik in...
Opdracht

Lid Kernteam en Trainer Positieve Gezondheid

Netwerk Noordkop Gezond voor Elkaar (namens Zonh)
Bouwen aan een netwerk met Positieve Gezondheid als uitgangspunt. Ik...

Kom in contact met B-Liz

Wil je weten wat B-liz voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je een project of vraagstuk waar je advies bij nodig hebt? Stuur een e-mail of bel en ik denk met je mee over de mogelijkheden. 

Overig aanbod

Verbinden

B-Liz is expert in samenwerking gericht op maatschappelijke doelen. Organisaties hebben elkaar vaak nodig om een maatschappelijk doel te behalen. We zoeken verbinding en nemen mensen en organisaties mee op weg naar de veranderde toekomst. We brengen een beweging op...

Analyses

Zorgtransitie begint met een goede analyse, met inzicht en overzicht over de populatie, de organisatie, de mogelijkheden van samenwerking en de beoogde effecten. B-Liz biedt verschillende scans aan en u kunt deze ook zelf uitvoeren.

Positief Gezond Werkgeverschap en gezondheidsprogramma’s

Veel organisaties voelen de verantwoordelijkheid om aandacht te besteden aan de gezondheid van hun medewerkers. B-Liz helpt organisaties bij het creëren van een omgeving waarin medewerkers zich gezond voelen en met plezier kunnen werken.