Alex Jansen

Met als achtergrond in de sport, verschillende leidinggevende functies in het bedrijfsleven en functies binnen het onderwijs is Alex Jansen inmiddels een specialist in de thema’s Vitaliteit en Positieve Gezondheid. Als gecertificeerde trainer positieve Gezondheid en weerbaarheidstrainer helpt hij vanuit AS-Vitaal organisaties, scholen en gemeenten om het welbevinden van hun werknemers, bewoners, patiënten en studenten te bevorderen.

Opdrachten & Ontwikkelingen

Opdracht

Trainingen Positieve Gezondheid en motiverende gespreksvoering

Woonzorggroep Samen
Voor Woonzorggroep Samen verzorgen we trainingen ‘Motiverende gespreksvoering en werken met en vanuit Positieve Gezondheid’.
Opdracht

Projectleider, adviseur en trainer

Institute for Positive Health
Voor het Institute for Positive Health (iPH) ben ik in verschillende functies en rollen actief (geweest). Van trainer, tot adviseur en projectleider.

Ons expertisenetwerk

Mascha Westen-Reinders Folmer

De samenwerking met B-Liz belicht verschillende kanten van gezonde en tevreden medewerkers en daar vullen we elkaar in aan.

Petra Niewenhuis

Communicatiespecialist, trainer en facilitator. Met ‘elkaar verstaan’ als centraal thema en verandering als specialisatie.

Leonie Mulchrone

Met een achtergrond in event- en cultuurmanagement en een affiniteit voor omdenken help ik graag (sociale) verandering stimuleren.