Trainingen Positieve Gezondheid en motiverende gespreksvoering

Woonzorggroep Samen

Lopend
Positieve GezondheidWorkshop / training / sessie

Over deze opdracht

Voor Woonzorggroep Samen verzorgen we trainingen ‘Motiverende gespreksvoering en werken met en vanuit Positieve Gezondheid’.

Tijdens deze trainingen introduceren we het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en ervaren medewerkers hoe het is om zelf aan de slag te gaan met een persoonlijke veranderwens. We hebben we het over hoe belangrijk echt luisteren is en de persoonlijke talenten van medewerkers komen aan bod. In de gehele training staat ervaringsleren centraal en wordt veel geoefend met de diverse onderwerpen. De training wordt in drie dagdelen gegeven op de diverse locaties. Vanuit B-Liz wordt de training altijd door een team van twee personen gegeven, de samenstelling van de trainers wisselt per locatie.

Marloes Bosselaar
Petra Niewenhuis
Alex Jansen
Lizzy van der Kooij

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsflits

Recente opdrachten

Opdracht

Projectleiderschap herpositionering dagbesteding

Omring
Ondersteuning in de herpositionering van het onderdeel dagbesteding. Herijking van de propositie en de implementatie van de inbedding in de organisatie.
Opdracht

Versterken burgerinitiatief en rapportage ontwikkelingen wonen en zorg voor ouderen

Zorg zoals de westfries het wil (ZZWW)
Adviseur voor de versterking van het burgerinitiatief en de planvorming. Daarnaast hebben we recent een onderzoek gedaan naar wonen en zorg voor ouderen in de regio West-Friesland.
Opdracht

Programmamanager Spil in de wijk

Omring
Verandermanagement bij de implementatie van het programma Spil in de wijk. Dit programma richt zich in eerste instantie op de organisatie en de teams die zorg thuis bieden.
Opdracht

Reorganisatie Teams Technisch Handelen en Gespecialiseerd Verpleegkundige Teams

Omring
Begeleiding in de transitie van de THT en GVP teams naar een andere werkwijze en indeling binnen de organisatie.
Opdracht

Analyse van de dementieketen in Haarlem

Zorgbalans
Evaluatie samen met betrokkenen van de huidige dementieketen en ontwikkelen van een ‘stip op de horizon’ voor de zorg rondom mensen met dementie in 2030.
Opdracht

Verkenning Zorg Op de Juiste Plek: ziekenhuisverplaatste zorg

Zorgbalans
Verkenning naar het verplaatsen van zorg vanuit het ziekenhuis naar de thuissituatie (ziekenhuisverplaatste zorg). Waar staan we in de regio? Wat zien medewerkers en samenwerkingspartners als stip ...