Wat kan B-Liz voor jouw organisatie betekenen?

Analyses

Zorgtransitie begint met een goede analyse, met inzicht en overzicht over de populatie, de organisatie, de mogelijkheden van samenwerking en de beoogde effecten. B-Liz biedt verschillende scans aan en u kunt deze ook zelf uitvoeren.

Advies en verbetervoorstellen

B-Liz heeft expertise op gebied van patienten, professionals, organisaties en samenwerking in zorg en sociaal domein. Met deze unieke mix adviseert B-Liz en denkt met u mee over verbeteringen in de zorg.

Workshops, trainingen en sessies

Begeleiding van professionals bij het vormgeven van nieuwe werkwijzen, facilitator van sessies en docent in trainingen en workshops op gebied van samenwerking en mensgerichte zorg. Lizzy van der Kooij is gecertificeerd trainer Positieve Gezondheid. Daarnaast geeft zij ook trainingen over samenwerking in het algemeen en specifiek over de rol van gemeenten in zorg en sociaal domein.

Veranderings- en innovatietrajecten

Het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingsvormen is een complex proces zonder blauwdruk. De uitkomsten zijn onzeker, maar je weet wel dat het anders kan en moet. B-Liz biedt betrouwbare en deskundige begeleiding.

Interimopdrachten

Interim-management en bestuur, op een betrokken, integere manier. Gericht op goede borging en overdracht in de toekomst. B-Liz dringt tot de kern door, is resultaatgericht en boekt daardoor snel vooruitgang.

Zorgtransitie-management

Naast het begeleiden van verander- en innovatietrajecten in zorg en sociaal domein, biedt B-Liz ook zorgtransitiemanagement
bij overnames en investeringen.