Wat kan B-Liz voor jouw organisatie betekenen?

Wil je weten wat B-Liz voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je een project of vraagstuk waar je advies bij nodig hebt? Stuur een e-mail of bel en we denken met je mee over de mogelijkheden. 

Verbinden

B-Liz is expert in samenwerking gericht op maatschappelijke doelen. Organisaties hebben elkaar vaak nodig om een maatschappelijk doel te behalen. We zoeken verbinding en nemen mensen en organisaties mee op weg naar de veranderde toekomst. We brengen een beweging op...

Vernieuwen

Organisaties moeten slimmer en anders gaan werken. Vanwege personeelskrapte en een groeiende vraag zoeken veel organisaties naar innovatie en naar technologische ontwikkelingen. B-Liz helpt organisaties bij de verkenning van mogelijkheden, het ontwerpen van processen, de besluitvorming, implementatie en monitoring van...

Veranderen

Het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingsvormen is een complex proces zonder blauwdruk. De uitkomsten zijn onzeker, maar je weet wel dat het anders kan en moet. B-Liz biedt betrouwbare en deskundige begeleiding.

Workshops, trainingen en sessies

Trainingen en workshops over werken vanuit Positieve Gezondheid, over werkplezier en vitaliteit, weerbaarheid en (domeinoverstijgende) samenwerking. We begeleiden en faciliteren we ook afzonderlijke sessies over bijvoorbeeld regionale samenwerking, de totstandkoming van beleid en afspraken of over het formuleren van je...

Positief Gezond Werkgeverschap en gezondheidsprogramma’s

Veel organisaties voelen de verantwoordelijkheid om aandacht te besteden aan de gezondheid van hun medewerkers. B-Liz helpt organisaties bij het creëren van een omgeving waarin medewerkers zich gezond voelen en met plezier kunnen werken.

Analyses

Zorgtransitie begint met een goede analyse, met inzicht en overzicht over de populatie, de organisatie, de mogelijkheden van samenwerking en de beoogde effecten. B-Liz biedt verschillende scans aan en u kunt deze ook zelf uitvoeren.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsflits

Overzicht en samenhang

Bij het op gang brengen van een beweging of een verandering realiseren, is het van belang om overzicht te creëren en de situatie in te schatten (link naar scans). Wij werken vaak met een aanpak van kleine stapjes en goed volgend wat wel of niet werkt. We gebruiken ons hoofd: zijn vindingrijk, onderzoekend, analyserend en zien snel samenhang. We steken de handen uit de mouwen, zijn aanpakkers en zien kansen voor verbetering en ontwikkeling. We leren samen. De beweging die we op gang willen brengen, komt vanuit ons hart. We werken met gevoel en een duidelijke richting.

Verbinding, vertrouwen en verandering

We geloven dat een meer liefdevolle wereld bereikbaar is en dragen met veel van onze opdrachten hieraan bij. B-Liz is expert op gebied van (netwerk)samenwerking gericht op maatschappelijke doelen. We hebben elkaar nodig om deze te behalen, om vraagstukken op te lossen en om impact te realiseren. We zoeken verbinding met mensen die vanuit hun eigen drijfveren bij willen dragen aan het gestelde doel. We nemen hen mee op weg naar de veranderde toekomst. Hiermee brengen we een beweging op gang en verbinden steeds meer mensen aan het hogere doel van een meer liefdevolle wereld.