Marloes Bosselaar

Na het volgen van de iPH train-de-trainer opleiding geeft zij trainingen aan zorgprofessionals. Haar ervaring als adviseur gezondheidsbevordering bij GGDHN zet zij hierbij in. Haar betrokkenheid en oog voor verschillende perspectieven maakt dat zij in de trainingen deelnemers stimuleert om op hun manier Positieve Gezondheid verder te brengen in hun werk.

Opdrachten & Ontwikkelingen

Opdracht

Trainingen Positieve Gezondheid en motiverende gespreksvoering

Woonzorggroep Samen
Voor Woonzorggroep Samen verzorgen we trainingen ‘Motiverende gespreksvoering en werken met en vanuit Positieve Gezondheid’.
Opdracht

Projectleider, adviseur en trainer

Institute for Positive Health
Voor het Institute for Positive Health (iPH) ben ik in verschillende functies en rollen actief (geweest). Van trainer, tot adviseur en projectleider.
Opdracht

Lid Kernteam en Trainer Positieve Gezondheid

Netwerk Noordkop Gezond voor Elkaar (namens Zonh)
Bouwen aan een netwerk met Positieve Gezondheid als uitgangspunt. Ik ben als trainer nog verbonden aan het netwerk.

Ons expertisenetwerk

Mascha Westen-Reinders Folmer

De samenwerking met B-Liz belicht verschillende kanten van gezonde en tevreden medewerkers en daar vullen we elkaar in aan.

Petra Niewenhuis

Communicatiespecialist, trainer en facilitator. Met ‘elkaar verstaan’ als centraal thema en verandering als specialisatie.

Leonie Mulchrone

Met een achtergrond in event- en cultuurmanagement en een affiniteit voor omdenken help ik graag (sociale) verandering stimuleren.