Susanne Slikkerveer

Vanuit ervaringsdeskundigheid Huiselijk Geweld en Kindermishandeling is Susanne begonnen om de zorg-/hulpverlening, maar ook gemeenten en andere instanties mee te geven om het belang van de betrokkenen voorop te stellen. Zo is zij bezig om bewustwording te creëeren, deskundigheid te bevorderen en mensen oordeelvrij naar situaties te laten kijken.

Haar positivisme, enorme doorzettingsvermogen en eerlijke maar open blik op deze thema's maken dat Susanne als fijne gesprekspartner wordt gezien.

Opdrachten & Ontwikkelingen

Interview

In gesprek met … Gerard de Vroome

In deze editie van ‘In gesprek met’… een gesprek met Gerard de Vroome, strategisch adviseur bij de Gemeente Den Helder.  Binnen één van de projecten van B-Liz werken we veel...
Nieuws

‘Gezondheid is meer dan het uitblijven van ziekte’

Gezondheid is veel meer dan niet ziek zijn. Eten, beweging maar ook zingeving en verbondenheid met anderen zijn er deel van. Die boodschap is het levenswerk van voormalig huisarts Machteld...
Opdracht

Programmamanager Spil in de wijk

Omring
Verandermanagement bij de implementatie van het programma Spil in de wijk. Dit programma richt zich in eerste instantie op de organisatie en de teams die zorg thuis bieden.

Ons expertisenetwerk

Mascha Westen-Reinders Folmer

De samenwerking met B-Liz belicht verschillende kanten van gezonde en tevreden medewerkers en daar vullen we elkaar in aan.

Petra Niewenhuis

Communicatiespecialist, trainer en facilitator. Met ‘elkaar verstaan’ als centraal thema en verandering als specialisatie.

Anke Wiericx

Als enthousiaste projectmanager zet ik mij graag in voor maatschappelijke vraagstukken. De verbinding zoeken vind ik daarbij belangrijk.