Daniella Konopasek

Ik begeleid organisaties en partijen bij het formuleren van hun strategie en het proces naar werkbaarheid. Verbinding, respect, creativiteit en flexibiliteit zijn daarin belangrijke kernwaarden voor mij.
Ik heb ruime ervaring in de gezondheidszorg (1 e en 2 e lijns), gehandicaptenzorg en onderwijs waar ik zowel project- als interim management opdrachten heb uitgevoerd. Doordat ik zowel een professionele als bedrijfskundige achtergrond heb kan ik goed de verbinding op verschillende niveau’s leggen.

Opdrachten & Ontwikkelingen

Interview

In gesprek met … Daniëlla Konopasek

Ik ben Daniella Konopasek. Ik voel me enorm verbonden met de natuur, ik hou ervan buiten te zijn met de hond. In de natuur zijn zorgt ervoor dat ik mijn...
Opdracht

Kwartiermaker Financieel Fit Den Helder

Gemeente Den Helder
Kwartiermaker binnen de netwerksamenwerking Financieel Fit Den Helder. Met 12...

Ons expertisenetwerk

Nicoline Thijssen

Als ondernemer met jarenlange ervaring in het publieke domein ben ik gepassioneerd over onderwerpen zoals (mentale) gezondheid en kansenongelijkheid

Mascha Westen-Reinders Folmer

De samenwerking met B-Liz belicht verschillende kanten van gezonde en tevreden medewerkers en daar vullen we elkaar in aan.

Petra Niewenhuis

Communicatiespecialist, trainer en facilitator. Met ‘elkaar verstaan’ als centraal thema en verandering als specialisatie.