Julien Pieterse

Door meer vitaliteit en bewustzijn te creëren bij medewerkers binnen organisaties zijn wij bezig de wereld positiever en vitaler te maken.

Het creëren van een gezonde bedrijfscultuur is daarbij zeer belangrijk voor het behalen van duurzame resultaten. De samenwerking met B-Liz is daarbij zeer waardevol. B-Liz kan het bewustzijn op directie en management zeer goed vergroten en Vitalics koppelt daar maatwerk vitaliteitsprogramma’s aan toe voor de overige lagen van de organisatie. Van een preventief medisch onderzoek tot individuele coachings-en groepscoaching trajecten. Thema’s  rondom de onderwerpen fysiek, mentaal, emotioneel en zingeving kunnen allemaal aan bod komen tijdens het programma om de missie te laten slagen!

Willen jullie met de organisatie stappen zetten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit? B-Liz en Vitalics kunnen jullie daarbij helpen met maatwerkprogramma’s die echt impact maken! Neem contact met ons op om te horen wat wij voor jullie organisatie kan betekenen.

Opdrachten & Ontwikkelingen

Nieuws

Mensgericht leiderschap en vitaliteit in de zorg

Veel organisaties voelen de verantwoordelijkheid om aandacht te besteden aan de gezondheid van hun medewerkers. Vaak wordt er aandacht gegeven aan ziekteverzuim en herstel. Door preventief aandacht te besteden aan...

Ons expertisenetwerk

Nicoline Thijssen

Als ondernemer met jarenlange ervaring in het publieke domein ben ik gepassioneerd over onderwerpen zoals (mentale) gezondheid en kansenongelijkheid

Daniella Konopasek

Een gedreven project- en interim manager met een groot hart voor maatschappelijke vraagstukken. Ik geloof in de kracht van samenwerking en begeleid partijen van strategie tot uitvoering.

Mascha Westen-Reinders Folmer

De samenwerking met B-Liz belicht verschillende kanten van gezonde en tevreden medewerkers en daar vullen we elkaar in aan.