Nieuws

Expertisenetwerk bijeenkomst

10 november 2022

Woensdag 26 oktober was het, na twee keer uitstellen maar gelukkig geen afstellen, eindelijk zo ver en vond onze 1e bijeenkomst van het B-Liz expertisenetwerk plaats. Afgelopen anderhalf jaar is B-Liz behoorlijk gegroeid en waar we vorig jaar een heerlijke heidag met ons toen nog kleine team hadden, zaten we nu al met een behoorlijke groep van 8 mensen bij elkaar die allen aan B-Liz verbonden zijn en betrokken bij verschillende projecten.

We begonnen de middag met nadere kennismaking en stelden ons aan de hand van afbeeldingen voor. Mooie verhalen met dromen, ambities en doelen kwamen naar voren. Na dit onderdeel heeft Lizzy iedereen meegenomen met de ontwikkelingen binnen B-Liz. Hoe is het begonnen, waar staan we nu met daaraan gekoppeld de vragen: waar zie jij kansen voor B-Liz en hoe zou jij daarin betrokken willen worden?

Hierna heeft Mascha Reinders-Westen ons meegenomen in een training over Lean en Six Sigma. Na een korte uitleg hebben we in de praktijk geoefend met leuke oefening die Mascha voor ons in petto had. Met wat lachen en geintjes tussendoor werd ons duidelijk hoe lean werkt en soms ook niet 😉

Na afloop van de training hebben we nog kort teruggeblikt op waar ieder zichzelf ziet binnen B-Liz en waar zij inzet en acties vanuit zichzelf zien.

De avond werd afgesloten met een heerlijk diner waar we elkaar ook op informele manier beter leerden kennen. Professionele en persoonlijke gesprekken in een fijne, ontspannen en gezellige sfeer.

Kortom een hele fijne en mooie ontmoeting, met gedreven en leuke mensen die ik graag aan me verbind. We houden deze uitwisseling er zeker in en zullen met elkaar nog mooie momenten beleven. De mensen die er niet bij konden zijn, werden gemist.

Ben jij ook benieuwd naar wie er in ons expertisenetwerk zitten of wil jij misschien zelf wel aansluiten, kijk dan bij ‘ons expertisenetwerk op de pagina over ons.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsflits

Andere recente
ontwikkelingen

Andere recente
ontwikkelingen

Interview

In gesprek met … Frank Veltkamp

Frank heeft sinds 1 februari dit jaar een nieuwe functie bij de gemeente Velsen: samen met Derkje Veurink, gemeentesecretaris, vormt hij het directieteam. Onderling hebben zij afspraken gemaakt over hun...
Inspiratie

Opleiding Zijnscoaching

Sinds begin dit jaar volg ik een opleiding Zijnscoaching. Dit is een manier van coachen die uitgaat van het nu, om vanuit bewustzijn op zoek te gaan naar wat voor...
Nieuws

8 maart, internationale vrouwendag

Eigenlijk vind ik diversiteit en inclusie belangrijker dan een dag speciaal voor vrouwen. Maar helaas is er nog veel ongelijkheid. Daarom een ode aan de vrouw. Laat je zien en...