Crisis als kans?! Evaluatiemodel

Een crisis biedt naast de bedreiging vaak ook kansen en mogelijkheden. Gebeurtenissen rondom Covid-19 laten zien dat er in tijden van druk en angst ook mooie en waardevolle dingen gebeuren. Maar de neiging is ook groot om door te gaan en niet even een moment te pakken van bezinning. Dit praktische model biedt handvatten om op verschillende niveaus de effecten van de gebeurtenissen inzichtelijk te maken, te duiden en om te zetten in actie. 

[yikes-mailchimp form="3"]

Waarom dit evaluatiemodel handig is?

Het model is praktisch en goed toepasbaar. Het helpt je om vanuit verschillende niveaus inzichtelijk te maken wat de invloed van recente gebeurtenissen geweest is. Vervolgens neemt het model je mee in het duiden en waarderen van deze gebeurtenissen. Tenslotte biedt het je ook de mogelijkheid om te bepalen wat je gaat doen en welke stappen je gaat zetten. 

Contact

Wil je meer weten? Heb je vragen? Of wil je verder met mij van gedachten wisselen? Ik denk graag mee en ben goed bereikbaar!

LIZZY VAN DER KOOIJ

Wat kenmerkt mij? Ik heb een enorme gedrevenheid om de wereld beter te maken en met mijn inzet een verschil te maken. Ik ben analytisch sterk, sensitief en zie snel verbanden en samenhang. Dit maakt dat ik in mijn werk het einddoel goed in zicht heb en scherp maak wat er moet gebeuren op verschillende niveaus en binnen een complex veld van wisselende belangen. Ik heb zowel de benodigde rust als de energie en drive om mensen mee te krijgen in de gewenste richting.