Leonie Mulchrone

Ik ben een bevlogen, ondernemende en ambitieuze avonturier die met een open vizier de wereld instapt; op zoek naar het ‘niet-alledaagse’: naar creatieve perspectieven en innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken.

Ik heb een sterke motivatie om mij in te zetten om Kansenongelijkheid helpen verminderen. Ik houd mij graag bezig met participatie, inclusiviteit en diversiteit en innovatieve werkvormen hierbij. De samenwerking met B-Liz sluit hier goed op aan door aan de hand van verschillende projecten maatschappelijke vraagstukken aan te vliegen.

Opdrachten & Ontwikkelingen

Interview

In gesprek met … Gerard de Vroome

In deze editie van ‘In gesprek met’… een gesprek met Gerard de Vroome, strategisch adviseur bij de Gemeente Den Helder.  Binnen één van de projecten van B-Liz werken we veel...
Opdracht

Kwartiermaker Financieel Fit Den Helder

Namens Zonh
Kwartiermaker binnen de netwerksamenwerking Financieel Fit Den Helder. Met 12 betrokken organisaties zijn we in 2019 begonnen aan een trektocht om geldzorgen proberen te voorkomen.

Ons expertisenetwerk

Mascha Westen-Reinders Folmer

De samenwerking met B-Liz belicht verschillende kanten van gezonde en tevreden medewerkers en daar vullen we elkaar in aan.

Petra Niewenhuis

Communicatiespecialist, trainer en facilitator. Met ‘elkaar verstaan’ als centraal thema en verandering als specialisatie.

Alex Jansen

Samen met B-liz willen we zo een bijdrage leveren aan een gezonder en gelukkiger Nederland.