Opdracht: Projectleider Hof van Leijh

Opdracht

Wanneer?
Vanaf 1 juli 2017  tot september 2021

Over deze opdracht
In Haarlem hebben Elan Wonen, Zorgbalans, Dock en SIG in het kader van de doelstelling van langer zelfstandig wonen, de handen ineengeslagen. Elan Wonen is eigenaar van het bouwkavel waarop het pand en project Hof van Leijh aan de Schipholweg te Haarlem gerealiseerd is. Op 23 juni 2021 hebben we samen met bewoners en partners het pand feestelijk geopend. 

Ik was projectleider voor de maatschappelijke samenwerking en het samen met de partners invulling geven aan dit unieke woonzorgconcept.

Resultaat

Feedback:

Rob Huijsmans
Rob Huijsmans
Read More
Lizzy brengt de juiste mensen bij elkaar, ze durft zich te verbinden aan ambitieuze doelen en helpt om ze te realiseren met elkaar!
Anita van Luit
Anita van Luit
Read More
Lizzy is een projectleider die maatschappelijke en zakelijke partners goed bij elkaar weet te brengen. Goede procesbegeleider en sterk in het vastleggen van afspraken en deze monitoren, waarbij iedereen op een prettige manier aan boord gehouden wordt.
Astrid Reulen
Astrid Reulen
Read More
Dank voor de prettige samenwerking! Je bent laagdrempelig in contact en hoog in kwaliteit! Wie weet tot ooit!
Previous
Next

Gerelateerde informatie

Nieuws
Lizzy

Bezichtigingen Hof van Leijh

In Haarlem hebben Elan Wonen, Zorgbalans, Dock en SIG in het kader van de doelstelling van langer zelfstandig wonen, de handen ineengeslagen. Elan Wonen is

Lees meer »