Verandering- en innovatietrajecten

DESKUNDIGE EN BETROKKEN BEGELEIDING BIJ VERANDERINGEN EN INNOVATIES IN DE ZORG EN HET SOCIAAL DOMEIN

Verandering- en innovatietrajecten

Het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingsvormen is een complex proces zonder blauwdruk. De uitkomsten zijn onzeker, maar je weet wel dat het anders kan en moet. Vanuit haar jarenlange ervaring bij de overheid, in het bedrijfsleven en in de praktijk adviseert B-Liz bij het ontwerpen van trajecten, in het scherp krijgen van doelstellingen en begeleidt zij veranderingsprocessen op betrokken, koersvaste en vakkundige wijze. Haar expertise en passie ligt bij het vanuit samenhang vormgeven en begeleiden van nieuwe samenwerkingsvormen. Projecten en programma’s begeleiden van begin tot eind met gewenst resultaat is haar toevertrouwd. Hulp nodig? Bel gerust!

“Lizzy’s adviezen hebben mij geholpen om een sterk team neer te zetten. We hebben geleerd hoe we ons goed konden profileren binnen de ketensamenwerking door innovatief te werk te gaan.”
“Lizzy heeft een tomeloze inzet en gedrevenheid en is uitermate betrouwbaar. Door haar uitstekende voorbereiding gebeurt er nooit iets ‘per ongeluk’. Als zij iets toezegt, dan kun je er blind op vertrouwen dat zij dat resultaat binnen de afspraken gaat leveren. Zonder probleem!”
“Lizzy kan heel erg goed luisteren en weet zo snel tot de kern van de zaak door te dringen. Ze is koersvast: ze laat zich niet afleiden door belangentegenstellingen of organisatiestroperigheid, maar houdt vast aan haar opdracht.”

Neem contact op

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat B-Liz voor jouw organisatie kan betekenen?

Stuur een e-mail